Vols fer-te soci? Gaudeix dels avantatges!

Manualidades del Alma necessita la vostra col·laboració per mantenir viu aquest bonic projecte.

Les col·laboracions (quotes de socis o aportacions desinteressades) aniran íntegrament destinades a cobrir les despeses derivades del manteniment i la promoció de l’associació i la seva seu.

SI EM FAIG SOCI, QUÈ REBO A CANVI?

  • 10% de descompte en totes les nostres activitats continuades, Tallers i Teràpies Individuals (mostrant el carnet de soci)
  • 15% de descompte si ets menor de 25 anys o estàs jubilat/da en totes les nostres activitats continuades, Tallers i Teràpies Individuals (mostrant el carnet de soci)
  • 15% de descompte en els nostres tallers de Tantra + un 10% de descompte si vens acompanyat d'una segona persona
  • 3€ de descompte per cada persona que es vulgui fer soci@ i vingui recomanat per tu durant el mesos de Setembre i Octubre (aquests 3€ te'ls descomptarem d'una de les teves quotes mensuals de Ioga o Pilates)

Les col·laboracions aniran íntegrament destinades a cobrir les despeses derivades del manteniment i la promoció de l’associació i la seva seu

COM PUC FER-ME SOCI?

Si vols col·laborar fen-te soci et proposem dues modalitats de pagament:

  • 30€ anuals mitjançant transferència, de forma còmoda, senzilla , més econòmica i en un únic pagament (t’estalvies 6€)
  • 3€ al mes en 12 quotes (de l’1 al 5 de cada mes) mitjançant transferència

El pagament s’haurà de fer efectiu en el no de compte que indiquem a continuació, fent constar el teu nom i cognom, el concepte “quota” i el mes al que correspon el pagament

(Exemple: Joan Riba Quota Setembre)

IBAN: ES05 ENTIDAD: 1491 OFICINA: 0001 DC: 21 Nº COMPTE: 2122792829

Clica en el link adjunt i se t'obrirà un senzill formulari que hauràs d'emplenar, seguidament clica “enviar”. Quan l'haguem rebut enviarem al teu email el carnet amb el teu número de soci de Manualidades del Alma.

Formulari soci (clicka aquí)

Perquè puguis estar informat puntualment de totes les nostres activitats, et donem la possibilitat de registrar el teu correu electrònic en la nostra “newsletter”. Trobaràs aquesta opció en la part inferior esquerra del menú inici.

Gràcies per la teva col·laboració. Esperem veure't aviat per Manualidades del Alma!

Que l'amor t'envolti.