Sobre l'associació

Coneix Manualidades del alma

Manualidades del Alma és un projecte per a la divulgació, promoció i facilitació de les teràpies holístiques, cursos, tallers i activitats dirigides, relacionades amb el creixement o evolució personal.

Som una iniciativa que neix de l’anhel per compartir i intercanviar experiències i saviesa entre la comunitat terapèutica i tots els que practiquen o segueixen el món de les teràpies naturals en aquest paradigma del canvi de consciència personal i planetària.

Amb aquesta idea de col·laboració, hem creat una associació sense ànim de lucre perquè puguem gaudir d’un espai comú on desenvolupar aquest fascinant i reptador viatge cap al cor i l’autoconeixement. Un espai on els terapeutes/facilitadors/instructors... gaudireu del marc energèticament apropiat per les vostres teràpies, cursos o tallers i per extensió per la salut, equilibri, benestar i confiança dels vostres alumnes o pacients.

L’associació Manualidades del Alma ha rehabilitat amb molt d’amor i esforç l’espai d’una antiga fàbrica tèxtil a Igualada amb més de 60 anys d’història, on ara tots plegats, amics i socis, puguem desenvolupar tallers, cursos, teràpies, activitats dirigides... Sempre en el marc de les teràpies holístiques i de l’evolució personal.

Estem a la vostra disposició

Que l’amor us envolti!

Joan Riba (Hari Avtar) i Vanessa Tejada (Dev Avtar)