Ioga per la 3ª edat

MAI ÉS TARD PER A LA PRÀCTICA DEL IOGA

Si tens 50, 60, 70 o 80... Vine a viure el ioga amb nosaltres i et sorprendràs dels beneficis que pot aportar-te la pràctica del ioga suau.

Les persones solsament som joves o velles en la nostra ment. Quanta gent de 30 anys coneixes que sembla que hagin perdut la il·lusió per viure i cuidar-se? I quants jubilats coneixes que han “tirat la tovallola” limitant-se a veure passar la vida asseguts mentre van encongint-se a poc a poc?

No et resignis, encara tens molt per viure, per gaudir i per aportar als altres. Gaudeix de la teva edat daurada ara que disposes de temps per cuidar-te, sentir-te feliç i plè/na d’energia, salut i vitalitat.

QUE M'APORTA LA PRACTICA DEL IOGA SUAU?

La pràctica del ioga suau són exercicis especialment adaptats a les teves necessitats per a la regeneració del teu cos, la teva ment i el teu esperit. Aquests exercicis o asanes estan dissenyats perquè de forma suau puguis augmentar la teva vitalitat, elasticitat, concentració... i perquè es regeneri el teu sistema endocrí, és a dir, la teva salut en general.

Tots els problemes associats a l'edat com l'insomni, la mala circulació, l'artritis, la falta de vitalitat poden ser millorats amb la pràctica del ioga, i el millor de tot... ho faràs per tu mateix/a.

Seràs el protagonista actiu/va de la teva pròpia millora!.

En pocs mesos et sorprendràs de la teva evolució i millora. La teva millor salut es traduirà en un vital i millor estat anímic.

QUE HAIG DE TENIR EN COMPTE SI MAI HE PRACTICAT IOGA ABANS?

Simplement comença les teves sessions de manera suau escoltant al teu cos i... gaudeix!!

Imparteix les sessions de ioga per a la tercera edat en Manualidades del Alma:

Joan Riba Aguilar (Hari Avtar Singh)